Ο Donovan Mitchell, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All-Star Game του 2018 και -κατά πολλούς- κορυφαίος Rookie της σεζόν στο NBA, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Utah Jazz, ήταν καλεσμένος της Adidas Greece, τη Δευτέρα 21 Μαΐου, στο ανοιχτό γήπεδο του Ερμή Αργυρούπολης, "Σπύρος Γιαννακόπουλος".

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου, στο ανοικτό γήπεδο Σπύρος Γιαννακόπουλος την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 19.00.

Σας περιμένουμε τη Δευτέρα, 21.05.2018, στο ανοιχτό γήπεδο του Ερμή Αργυρούπολης, "Σπύρος Γιαννακόπουλος", από τις 18:45, για να δείτε από κοντά την προπόνηση της ομάδας μας και σας έχουμε μια μεγάλη μπασκετική έκπληξη που θα σας αφήσει άφωνους!

Στο πρώτο από τα τρία -θέλουμε να πιστεύουμε- ματς χωρίς αύριο, για την παραμονή της ομάδας στη Β' ΕΣΚΑΝΑ, ο Ερμής Αργυρούπολης νίκησε με 58 - 42 τη Φιλία Περάματος εντός έδρας και μείωσε το σκορ της σειράς, σε 1-2.

Το πρωτάθλημα τελείωσε και -όπως είχαμε προαναφέρει- η ομάδα του Ερμή δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την απευθείας σωτηρία της. Τερμάτισε στη 10η θέση του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΝΑ και θα αντιμετωπίσει σε αγώνες play out, την ομάδα που τερμάτισε στη 13η θέση, τη Φιλία Περάματος.