Το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ έχει φτάσει πλέον στην τελική του ευθεία, με τέσσερις αγώνες να απομένουν και τα περιθώρια για απώλειες είναι μηδαμινά. Με την πίεση του αποτελέσματος πάνω από το κεφάλι τους, οι παίχτες του Ερμή, κατάφεραν, έστω και δύσκολα, να κάμψουν την αντίσταση του Φοίνικα Πειραιά, που έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει στην κατηγορία.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου, σε μία εξαιρετική -απ' όλες τις απόψεις- βραδιά, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης", βραβεύτηκε η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης για την άνοδό της στη Β' κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ, από τον Οργανισμό Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.).

Πολύ κρίσιμο αγώνα, δίνει ο Ερμής Αργυρούπολης, απόψε στις 21.45, στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης, με αντίπαλο την ουραγό ομάδα του Φοίνικα Πειραιά.

Τέταρτη σερί ήττα για την αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, αυτή τη φορά από τα Ταταύλα, με σκορ 62-48, εκτός έδρας.

Ο Ερμής Αργυρούπολης, διοργανώνει ένα camp καλαθοσφαίρισης, από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη (2-4 Απριλίου), στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης "Αργοναύτες", για παιδιά 7-17 ετών.