Στη δεύτερη θέση, μόνος του πλέον, μετά τα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, βρίσκεται ο Ερμής Αργυρούπολης, αφού επικράτησε σχετικά εύκολα εκτός έδρας της Αμφιάλης, με 60-55, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα της Φιλίας Περάματος.


Πλέον, την τελευταία αγωνιστική, με νίκη εντός έδρας επί της Φιλίας, ο Ερμής κατακτά τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση ήττας, είναι τρίτος, αλλά και πάλι με πλεονέκτημα έδρας, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των: Αιξωνή, ΑΣΗ ή Αρμενική. Όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική σε σχέση με την τελική κατάταξη.
Στο παιχνίδι, το ξεκίνημα ήταν αποκαρδιωτικό, αφού σ' όλο το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Αδάμ είχε σκοράρει μόνο ένα καλάθι εντός παιδιάς με τον Τσεπαπαδάκη κι άλλο ένα με τον Μωυσίδη στη λήξη. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ομάδες έκαναν διαγωνισμό ευστοχίας έξω από τα 6,75, έχοντας από τέσσερα εύστοχα η καθεμία και πήγαν στα αποδυτήρια με την Αμφιάλη προηγούμενη με 5 πόντους (38-33). Στο δεύτερο ημίχρονο, η άμυνα του Ερμή ήταν ασφυχτική και οι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις 4 πόντους (και συνολικά 7 στα πρώτα 16 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου) και με υποφερτή ευστοχία, με πρωτεργάτες τους Μωυσίδη, Βλάχο, Διαμαντή κι εξαιρετική άμυνα στα ατού των αντιπάλων, η νίκη ήρθε φυσιολογικά, παρότι στο τέλος, τα συνεχόμενα λάθη, έφεραν την Αμφιάλη κοντά στο σκορ.
Επόμενος αγώνας, την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 21.30 το βράδυ, εντός έδρας, με αντίπαλο τη Φιλία Περάματος.
Αμφιάλη - Ερμής Αργυρούπολης 55-60
Διαιτητές: Ραχιώτης, Μελισσάρης
Δεκάλεπτα: 11-8, 38-33, 42-47, 55-60
Ερμής Αργυρούπολης (Αδάμ, Μαγουλάς): Φύτρος 4, Λόης 5, Τσεπαπαδάκης 9, Μωυσίδης 22(4), Βλάχος 6(2), Διαμαντής 10(3), Μανούσης, Βασιλάκος, Κανινής 2, Μενιουδάκης, Κανινής, Ρόζος 2

amfialiektosscore