Την άνοδό του στη Β' ΕΣΚΑΝΑ, για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2002-2003, εξασφάλισε η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, αφού νίκησε τον Α.Σ.Η. με 55-67 στο δεύτερο παιχνίδι των play-offs ανόδου και με συνολικό σκορ 3-1 (αφού μετρούσαν και οι νίκες της κανονικής περιόδου), κατέκτησε την πολυπόθητη άνοδο.

Σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για διακριθέντες, αφού όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, έπαιξαν με ψυχή, πάθος και μυαλό και από το πρώτο ημίχρονο "έχτισαν" μία διαφορά 19 πόντων που ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί από τους αντιπάλους.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους, στους παίχτες, το προπονητικό team, τη διοίκηση και φυσικά τον κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα την εκπληκτική παρουσία του στους αγώνες play-offs, που δημιούργησαν μία μαγική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Α.Σ.Η., ομάδα της πόλης μας, που ήταν ένας αξιόμαχος αντίπαλος και στα 4 παιχνίδια που παίξαμε και της ευχόμαστε το καλύτερο για την επόμενη σεζόν.

Επόμενος αγώνας μας, είναι την Παρασκευή 12 Μαΐου, εντός έδρας, στις 21.30, με την Αιξωνή, πάλι σε σειρά best of 5, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Σας περιμένουμε και πάλι στο πλευρό μας.

ΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 55-67
Διαιτητές: Σκούτας, Κονταράτος, Βελέντζας
Δεκάλεπτα: 7-17, 23-42, 45-56, 55-67
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: (Αδάμ, Μαγουλάς) Φύτρος 10(2), Λόης, Τσεπαπαδάκης 5(1), Μωυσίδης 15(1), Βλάχος 15(3), Διαμαντής 9(1), Σιούτης, Παππάς, Κανινής 7(1), Μενιουδάκης, Κακάλης 4, Ρόζος 2

Ακολουθούν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Τζαννή Αδάμ και των αρχηγών (Σωτήρη Μωυσίδη, Σπύρου Παππά και Θοδωρή Διαμαντή) στο sportmax.gr μαζί με εκτεταμένα στιγμιότυπα του αγώνα

anodos2