Εκτύπωση

Η διοίκηση και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του A.O ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης

Γιάννη Κωνσταντάτο για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου που εισηγήθηκε πρόσφατα και ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό μας Συμβούλιο ως επιβράβευση για την άνοδο της ομάδας μας στην Β¨ ΕΣΚΑΝΑ .

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται επίσης σε όλη τη Δημοτική Αρχή αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πολύτιμη αυτή συνδρομή προς τον Όμιλό μας.

Τα συγκεκριμένα χρήματα αποτελούν οικονομική «ανάσα» και αναγκαία στήριξη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες και η έλλειψη επιχορηγήσεων από πλευράς της Πολιτείας προς τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό καθιστούν σήμερα ιδιαίτερα δύσκολο το έργο όλων των σωματείων. Οι απαιτήσεις δε, είναι ακόμη μεγαλύτερες για συλλόγους που υπηρετούν τον Αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, όπως κάνει ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος αναγνωρίζοντας την ιστορία, την κοινωνική προσφορά. παραμένει σταθερά αρωγός και συμπαραστάτης του Ομίλου μας, στηρίζοντας τις προσπάθειές μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους του οφείλεται ένα μεγάλο από καρδιάς «ευχαριστώ»!

ΤΟ

Δ/Σ