Στους πολίτες και στον σύλλογό μας, παραδόθηκε το νέο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία της περιοχής Ελαιώνα. Το νέο γήπεδο, ανακατασκευάστηκε από τον ΟΝΑΔΕΑ σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της γενικής γραμματείας αθλητισμού για ανοιχτά γήπεδα καλαθοσφαίρισης και διαθέτει νέο ελαστικό τάπητα και νέες μπασκέτες.

Να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Αθλητικού Οργανισμού τον Πρόεδρο Γιώργο Καλλιντέρη για την πολύτιμη προσφορά του τόσο στο σύλλογο μας ως και στους δημότες μας .

Με γοργούς ρυθμούς, συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των υποδομών του ανοικτού γηπέδου "ΣΠΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" με ευθύνη των εργασιών από εθελοντές γονείς του συλλόγου μας και την υποστήριξη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, Αντιδήμαρχου Καλύβα Αθανάσιο και του προσωπικού.

Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις, στο ανοιχτό γήπεδο του ΕΡΜΗ όπου γίνεται συνολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων των νέων γραφείων όσο και του περιβάλλοντα χώρου μας, ολοκληρώνονται, ώστε να είναι πανέτοιμα να υποδεχτούν τους αθλητές και τους φίλους μας κατά τη νέα αθλητική περίοδο.