Το πιο βασικό αγαθό του ανθρώπου, είναι η υγεία και ο Ερμής Αργυρούπολης θα φροντίσει και φέτος, όχι μόνο για την υγεία των αθλητών του αλλά και των οικογενειών τους και όλων των μελών του συλλόγου.

Από τη Δευτέρα 18/9 μέχρι την Τετάρτη 20/9, από τις 19.00 έως τις 21.00 στο ανοιχτό γήπεδο "Σπύρος Γιαννακόπουλος", οι αθλητές του Ερμή Αργυρούπολης, θα εξεταστούν από καρδιολόγο, όπου θα γίνει ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση, χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων, ανάλυση σώματος και triplex καρδιάς, στην τιμή των 10 ευρώ μόλις!!! Στην εξέταση, μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογένειας του κάθε αθλητή
Επιπλέον, θα υπάρχουν ειδικές εκπτωτικές τιμές για τους γονείς των αθλητών και τα μέλη του συλλόγου, σε όλες τις καρδιολογικές και υπερηχογραφικές εξετάσεις, αλλά και ειδική τιμή 5 ευρώ για γενική εξέταση αίματος και χοληστερίνη σε σνεργασία με τα διαγνωστικά κέντρα της AFIIDEA - ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗΣ (Κηφισιά, Ψυχικό, Δάφνη, Πειραιάς, Βάρη, Γλυφάδα) και την κλινική ΙΑΣΙΟ στην Καλλιθέα. Τέλος θα υπάρχει ειδική έκπτωση 15% σε όλες τις ορθοπεδικές επεμβάσεις αποκατάστασης των αθλητών σε συνεργασία με την κλινική ΙΑΣΙΟ.
Όλα αυτά, σε συνεργασία με το Διαγνωστικό Καρδιολογικό-Υπερηχογραφικό Κέντρο "Καρδιοανάλυσις", που λειτουργεί από το 2008 στην Νέα Σμύρνη (Ομήρου 60).

kardioanalysis1