Η προετοιμασία την αντρικής ομάδας του Ερμή Αργυρούπολης, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και τρομερή θέληση απ' όλους τους αθλητές και το προπονητικό team.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερα φιλικά, με αντιπάλους την Αρμενική, τον Άγιο Θωμά, την Τερψιθέα και τον Τυφώνα, με την ομάδα να δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ όπου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, ύστερα από την άνοδό της... Πρώτος αγώνας της χρονιάς, είναι για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ, την Πέμπτη 21/9 στις 21.30 εκτός έδρας με τον Ερμή Περάματος.

Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει προπονήσεις και όλα τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα (εφηβικό - παιδικό), αλλά και τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, με πολύ μεγάλη συμμετοχή και όρεξη. Οι εγγραφές συνεχίζονται για τη νέα χρονιά, με το πρόγραμμα των προπονήσεων να είναι ήδη αναρτημένο στο site μας 

Από φέτος μάλιστα, έχουμε τη χαρά να μπορούμε να χρησιμοποιούμε και το γήπεδο του Ελαιώνα για τις προπονήσεις των Ακαδημιών μας, πράγμα που έχει διευκολύνει πάρα πολύ την πραγματοποίηση των προπονήσεων.