Με ήττα ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το αντρικό του Ερμή Αργυρούπολης, αφού έχασε εκτός έδρας για το Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ από τον Ερμή Περάματος 74-60.

Με το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ να ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου, ο αγώνας κυπέλλου, απέναντι σε μία ομάδα που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Α' κατηγορία και θα είναι αντίπαλός μας και στο πρωτάθλημα, ήταν ένα πολύ γερό τεστ, αφού ουσιαστικά βρισκόμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Ο Ερμής Αργυρούπολης, είχε διάφορα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών βασικών παιχτών, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ασταμάτητος απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, έχοντας σταθερά ένα προβάδισμα 4-8 πόντων και η ανάπαυλα τον βρήκε μπροστά με 32-40.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα σερί 6-0 που βρήκε την ομάδα του Αδάμ να προηγείται με 14 πόντους, ήλθε όμως ένα επιθετικό μπλακ άουτ διαρκείας, που σε συνδυασμό με τα πολλά χαμένα αμυντικά ρημπάουντ, έφερε στη θέση του οδηγού τους γηπεδούχους, με τη διαφορά να είναι πλασματική και να μην αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά των δύο ομάδων. Κρατάμε το πολύ καλό πρώτο τριαντάλεπτο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ.

ΓΣ ΠΕΡΑΜΑ ΕΡΜΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 74-60 
Δεκάλεπτα: 13-14, 32-40, 50-52 , 74-60 

Ερμής Αργυρούπολης (Αδάμ, Φράγκος):Φύτρος 10(2), Λόης 2, Τσεπαπαδάκης 7(2), Παπαδημητρίου 2, Βλάχος 3(1), Καρανδρέας 14(2), Αλεξανδράκης 13(1), Καλούδης 5(1), Παλουκάκος, Μενιουδάκης 1, Κακάλης 2, Ρόζος 1

ermisperamatosznto