Με επιτυχία έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στο ανοιχτό γήπεδο του Ερμή Αργυρούπολης, "Σπύρος Γιαννακόπουλος", με την παρουσία της διοίκησης, παικτών απ' όλα τα τμήματα, γονέων αλλά και φίλων του συλλόγου. 

Η ομάδα μας δέχθηκε τις ευχές του πατέρα της ενορίας μας, του Αγίου Γεωργίου, για νίκες και υγεία και δέχθηκαν και τα μηνύματα για τον συνεχή αγώνα της ζωής και να μην το βάζει κανείς κάτω παρά τις ήττες ή τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν.

Στο μεταξύ, με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς κινείται η νέα κάρτα μέλους του Ερμή Αργυρούπολης, που ξεκίνησε μόλις να διατίθεται. Για να την προμηθευτείτε και να ενισχύσετε τον σύλλογό μας, μπορείτε είτε να απευθύνεστε στους εφόρους των τμημάτων, είτε στον Μάκη Μπέκα, κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 6-8 στο ανοιχτό μας γήπεδο και το κόστος είναι 20 ευρώ ετησίως.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι όσοι αθλητές δεν έχουν εξεταστεί από γιατρούς, κινητό συνεργείο θα βρίσκεται στο ανοιχτό μας γήπεδο τη Δευτέρα 2/10, από τις 7 έως τις 9 το βράδυ. Καλούνται όλοι οι αθλητές που δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρόν στο προηγούμενο ραντεβού που είχαμε δώσει, να παρευρεθούν τώρα, ιδιαίτερα όσοι έχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες.