Το πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ, στο οποίο θα αγωνίζεται φέτος η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, ξεκινά την Πέμπτη 5/10, με μία ιδιαιτερότητα, αφού ουσιαστικά ξεκινά από εκεί που σταμάτησε το καλοκαίρι...

Αντίπαλός μας, θα είναι η Αιξωνή Γλυφάδας, ομάδα με την οποία έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στα περσινά play-offs της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, όπου και οι δύο σύλλογοι πανηγύρισαν την πολυπόθητη άνοδο. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Ερμή Αργυρούπολης, για πρώτη φορά στην έδρα του (αφού ο αγώνας κυπέλλου με τον Ερμή Περάματος διεξήχθη εκτός έδρας), θα γίνουν την Πέμπτη 5/10 λοιπόν, στις 21.45 το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης. Χρήσιμο είναι να διευκρινίσουμε, ότι όλοι οι αγώνες πλέον θα γίνονται τις Πέμπτες και τα εντός έδρας παιχνίδια θα διεξάγονται στις 21.45. Περιμένουμε όλους τους φίλους της ομάδας, να σταθούν στο πλευρό της και στη νέα δοκιμασία της, στη Β' κατηγορία, όπου θα παίζει μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Εκτός από το αντρικό όμως, δύο μέρες νωρίτερα, την Τρίτη 3/10, στο ανοιχτό "Σπύρος Γιαννακόπουλος", αγωνίζεται και το εφηβικό μας τμήμα, στις 21.30, με αντίπαλο την Αρμενική. Είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε δίπλα και σ' αυτό το τμήμα, αφού το εφηβικό μας επανασυστάθηκε έπειτα από δύο χρόνια που δεν κατέβηκε σε πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.