Εκτύπωση

Για όλους όσους μεγάλωσαν παίζοντας μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Ερμή, που πλέον κι επίσημα φέρει το όνομα «Σπύρος Γιαννακόπουλος», αλλά και για όλους όσους και τώρα αθλούνται σ’ αυτό το γήπεδο, έχει ιστορική σημασία η ολοκλήρωση της ανακαίνισής του, με την τοποθέτηση της φορητής κερκίδας αλλά και την περίφραξη και κατασκευή των αποδυτηρίων μας!!!

Το «Σπύρος Γιαννακόπουλος», έχει πλέον μία όψη πρωτόγνωρη και πραγματικά εντυπωσιακή κι ως σύλλογος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ορισμένους ανθρώπους που βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο για όλους όσους μεγαλώσαμε και μεγαλώνουμε στη γειτονιά και παίζουμε μπάσκετ εμείς ή τα παιδιά μας.

Φυσικά, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, ο οποίος όχι απλά ενδιαφέρθηκε, αλλά προέβη στις απαραίτητες κινήσεις για την αποπεράτωση του έργου. Τον Αντιδήμαρχο Πόλης κ. Θανάση Καλύβα, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Βασίλη Κρητικό, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού, κ. Γιώργο Καλιντέρη αλλά και τους συνεργάτες τους, για την πολύτιμη υποστήριξή τους σε μία περίοδο που είναι πολύ δύσκολη από οικονομικής άποψης.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και την εξίσου πολύτιμη βοήθεια των γονέων παιδιών της ομάδας, κυρίων Σωκράτη Αντωνάτου, Δημήτρη Μαργέτη και Χρήστου Ψαράκου, όπως και την αγόγγυστη κι εξίσου αφιλοκερδή προσφορά των μελών της Διοίκησης του Ερμή Αργυρούπολης και των φίλων του συλλόγου που μόχθησαν για το σπουδαίο αυτό έργο.

Σας περιμένουμε όλους, με την έναρξη των προπονήσεων της ομάδας (και γιατί όχι και νωρίτερα;) να έρθετε στο γήπεδό μας, να χαρούμε όλοι μαζί για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο coach μας, τον Σπύρο Γιαννακόπουλο, που είμαστε σίγουροι ότι από εκεί ψηλά που είναι, καμαρώνει για όλους μας και πάνω απ’ όλα για το γήπεδο που τόσο αγάπησε και πλέον φέρει το όνομά του…