Το Σάββατο που πέρασε, ξεκίνησαν, ουσιαστικά, την αγωνιστική τους δραστηριότητα οι παμπαίδες και συνέχισαν τους αγώνες τους οι παίδες του Ερμή Αργυρούπολης.

Ο αγώνας του παιδικού απέναντι στον Κεραυνό Βάρης (παρότι το παιδικό μας, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Λιάκου, αποτελείται ουσιαστικά από παμπαίδες), δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα να επικρατήσει με πολύ μεγάλη διαφορά, σ' ένα ματς που δεν επιδέχεται κριτικής λόγω της μεγάλης διαφοράς των ομάδων και συνεχίζει την πολύ καλή του παρουσία, βρισκόμενο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του.

Οι παμπαίδες, έκαναν σεφτέ όχι μόνο στους αγώνες, αλλά και στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας του Άρη Γλυφάδας, με 45-34. Οι παίχτες του Λιάκου, εκμεταλλεύτηκαν το εκρηκτικό τους ξεκίνημα απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα (η οποία έχει προπονητή τον παίχτη του αντρικού μας, Κώστα Παπαδημητρίου), όταν και προηγήθηκαν με 14-1 (!!!) και συνέχισαν παίζοντας ωραίο μπάσκετ με πιέσεις και μπασκετικές φάσεις, κάτι που είναι το ζητούμενο σ' αυτές τις ηλικίες πολύ περισσότερο από τις νίκες και τις ήττες, όπως επανειλημμένως έχουμε επισημάνει.