Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε η αγωνιστική που διεξήχθη την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου για το παιδικό και το εφηβικό του Ερμή Αργυρούπολης.

Το παιδικό, με την καθοδήγηση του Βασίλη Λιάκου, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, παίζοντας ανά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ κι επικράτησε επί της Γλυφάδας, στο ανοιχτό "Σπύρος Γιαννακόπουλος", με σκορ 47-41.

Αμέσως μετά, παίχτηκαν τα τελευταία λεπτά του αγώνα των εφήβων που είχε διακοπεί πριν λίγο καιρό, λόγω βροχόπτωσης, με αντίπαλο τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Μόλις πριν λίγες μέρες, οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο κλειστό του Αγ. Δημητρίου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν πολύ εύκολα με 25 πόντους διαφορά. Εδώ όμως ήταν διαφορετικά. Ο αγώνας συνεχίστηκε από το 43-47, με λίγα λεπτά να απομένουν και τελικά ο αγώνας έληξε με 53-54, αφού οι παίχτες του Βλάχου έχασαν δύο βολές κι ένα εύκολο καλάθι. Βέβαια, η εικόνα της ομάδας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι πολύ καλή, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι το τμήμα δημιουργήθηκε μόλις φέτος, χωρίς καμία καλοκαιρινή προετοιμασία και τους παίχτες να βρίσκονται μαζί λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο προχθεσινός τους αντίπαλος, μάλιστα, πέρα του γεγονότος ότι είχε επικρατήσει στην έδρα του πολύ εύκολα, έχει αρκετούς αθλητές του να αγωνίζονται στο αντρικό που ανήκει στην Α' ΕΣΚΑΝΑ. 

Επόμενος αγώνας για το παιδικό, είναι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 14.00 στο κλειστό της Βάρης, με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη και για το εφηβικό την Τρίτη 19/12, στις 21.30 στο ανοιχτό "Σπύρος Γιαννακόπουλος", με αντίπαλο την Εστία Αργυρούπολης.