Εκτύπωση

Με μεγάλη επιτυχία, έγινε για μία ακόμη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τις Ακαδημίες του Ερμή Αργυρούπολης, η οποία διεξήχθη την Κυριακή17 Δεκεμβρίου στο κλειστό των Ολυμπιακών Ακινήτων.

Αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων, αγωνιστικών ή μη, όλων των ηλικιών, οι οποίοι πήραν αναμνηστικά Χριστουγεννιάτικα δώρα και γιόρτασαν μαζί με τους γονείς τους, τους προπονητές και τη διοίκηση του Ερμή Αργυρούπολης. Καλεσμένος ήταν ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού, Ευάγγελος Κουτσοκέρας, ο οποίος πέρα από τις πολύ χρήσιμες συμβουλές που έδωσε σε παιδιά και γονείς και τις απαντήσεις που έδωσε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν, ανακοίνωσε κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια, ότι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι αθλητές των Ακαδημιών είναι καλεσμένοι στον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με προσκλήσεις, μαζί με κάποιους γονείς-συνοδούς!!! Εκτός αυτού, έφερε και μία μπάλα του Ολυμπιακού, με τις υπογραφές όλων των παικτών!!! Τον ευχαριστούμε δημόσια, όπως και τον προπονητή της αντρικής μας ομάδας, Τάκη Καλαντζή.

Θα πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε και την έφορο των παίδων/παμπαίδων, Ρούλα Βουρβουλάκη και τις εφόρους των Junior, Μαρία Σούνδια Σαμαντά και Τόνια Καπετάνου Τσιάμα, για την προετοιμασία και το άψογο στήσιμο του μπουφέ της γιορτής. Επίσης, το παρόν έδωσε ο παλαίμαχος προπονητής Νίκος Τσοσκούνογλου, που δείχνει εμπράκτως ότι στηρίζει την ομάδα μας, όπως και ο παλαίμαχος διαιτητής Θόδωρος Βιδάλης, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο ζαχαροπλαστείο "Μελίνα" για την προσφορά των γλυκών, αλλά και στους προπονητές μας, Αργύρη Καλαμπόγια, Ελένη Αλεξοπούλου, Στέλλα Λαζαρέτη, Λάμπρο Κιτσάκη και Γιώργο Βλάχο, καθώς και στα παιδιά από την αντρική ομάδα που έδωσαν το παρόν. Τέλος, ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ", στον γείτονα και φίλο σύλλογο του ΑΕΣΕΛ και στον Αλέξανδρο Παπαμαρινόπουλο, για την πολύ ευγενική παραχώρηση του γηπέδου και πάνω απ' όλα για την προσπάθειά τους να μας εξυπηρετήσουν...

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

xrist1

xrist2

xrist3

xrist4

xrist5

xrist6

xrist7

xrist9

xrist10

xrist11

xrist12

xrist13

xrist14

xrist15

xrist16

xrist17

xrist18

xrist19

xrist20

xrist21

xrist22

xrist23

xrist24

xrist25

xrist26