Σημαντική επιτυχία για το παιδικό τμήμα του Ερμή Αργυρούπολης, αφού μετά τη νίκη του απέναντι στην Αιξωνή, εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της Γ' κατηγορίας παίδων.

Η επιτυχία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν υπολογίσει κανείς, ότι σχεδόν όλη η ομάδα του Βασίλη Λιάκου αποτελείται από παμπαίδες, δηλαδή παιδιά μικρότερης ηλικίας. Στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι του Ερμή είχαν πάρει μία σημαντική διαφορά στο β' δεκάλεπτο, που με την άμυνα ζώνης χάθηκε σταδιακά, αρκούσε όμως ένα ξέσπασμα με μερικές καλές άμυνες και μεγάλα σουτ στο τέλος για να έρθει η νίκη και η πρόκριση.

Αντίθετα, οι έφηβοι δεν τα κατάφεραν, αφού ηττήθηκαν με 57-43 εκτός έδρας από τα Ταταύλα και δεν πέρασαν στην επόμενη φάση, παρότι κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ, προδόθηκαν όμως από τα νεκρά τους διαστήματα. Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-6, 31-19, 43-40, 57-43. Η συνολική παρουσία τους όμως, κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική, μιας και πρόκειται ουσιαστικά για ένα τμήμα που δημιουργήθηκε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με πολλά καινούργια παιδιά, που κατάφεραν να δεθούν, να γίνουν μια παρέα και να παίξουν και πολύ ωραίο μπάσκετ, κατακτώντας και αρκετές νίκες στο πρωτάθλημα που συμμετείχαν.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, επίσης, είχαμε νίκες από τους παμπαίδες (16 πόντους με αντίπαλο τη Βάρη) και το μίνι που επικράτησε κατά κράτος της Γλυφάδας εντός έδρας με καταπληκτική εμφάνιση.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τις επόμενες ημέρες, είναι το εξής:

Σάββατο 13/1 - (μίνι) 10.30 (ανοιχτό Άρη Γλυφάδας) Άρης Γλυφάδας - Ερμής Αργυρούπολης

Σάββατο 13/1 - (παμπαίδες) 12.45 (κλειστό Αργυρούπολης) ΑΣΗ - Ερμής Αργυρούπολης

Κυριακή 14/1 - (προμίνι) 11.30 (κλειστό Αργυρούπολης) Ερμής Αργυρούπολης - Ευρυάλη

Κυριακή 14/1 - (παμπαίδες) 13.30 (κλειστός Αργυρούπολης) Ερμής Αργυρούπολης - Αιξωνή

Τρίτη 16/1 - (παίδες) 20.00 (ανοιχτό Αγ. Παρασκευής Ελληνικού) ΑΕΣΕΛ - Ερμής Αργυρούπολης

Τρίτη 16/1 - (έφηβοι) 21.30 (ανοιχτό Σπύρος Γιαννακόπουλος) Ερμής Αργυρούπολης - Τράχωνες