Η ομάδα παίδων του Ερμή Αργυρούπολης, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προκρίθηκε στον β' γύρο της ΕΣΚΑΝΑ, τερματίζοντας 3η στον όμιλό της και κληρώθηκε με τη Νέα Πέραμο, τη Φιλία Περάματος και την Ακαδημία Νοτίων Προαστίων.

Το Σάββατο που μας πέρασε, ξεκίνησαν οι αγώνες του β' γύρου, με τον Ερμή να αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Νέα Πέραμο (στις 17.00), ενώ λίγες ώρες πριν (στις 13.45!!!), αυτούσια σχεδόν η ομάδα, είχε αγωνιστεί και νικήσει τον Άρη Γλυφάδας με τους παμπαίδες, κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων για τον αγώνα που ακολουθούσε αμέσως μετά. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βασίλη Λιάκου, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με μόλις 8 παίχτες έκανε το διπλό στη Νέα Πέραμο, απέναντι σε μία ομάδα που είχε τερματίσει 4η στον δικό της όμιλο στον πρώτο γύρο, με σκορ 58-67!!! Μάλιστα, ενώ ο Ερμής προηγούνταν με 5 πόντους στο ημίχρονο, η κούραση έγινε αισθητή στο γ' δεκάλεπτο και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Δείχνοντας όμως μεγάλο σθένος, κατάφεραν και γύρισαν το ματς, νικώντας και με 9 πόντους.

Επόμενος αγώνας, την Κυριακή 4/2, στις 11.30 στο κλειστό της Αργυρούπολης, με τη Φιλία Περάματος.

Εξαιρετικές εμφανίσεις, είχαμε και από τα υπόλοιπα τμήματα της ομάδας, προμίνι και Junior A, που παίζοντας με πολύ αξιόμαχους αντιπάλους, έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι στα τμήματα υποδομής του Ερμή, γίνεται δουλειά σε βάθος.