2,6'' πριν τη μεγαλύτερη έκπληξη της κατηγορίας βρέθηκε ο Ερμής Αργυρούπολης, αλλά τελικά σ' εκείνο το σημείο δέχτηκε καλάθι από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και ηττήθηκε 57-56, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής.

Πριν το παιχνίδι, λίγοι έδιναν ελπίδες στους φιλοξενούμενους, αφού αγωνιστήκαν χωρίς τον βασικό τους σέντερ (Καρανδρέας), με τον πρώτο του σκόρερ, Αλεξανδράκη, να τίθεται νοκ άουτ λόγω τραυματισμού στο 6ο μόλις λεπτό και τον αρχηγό, Μωυσίδη, να εμφανίζεται στο γήπεδο, λόγω προσωπικού κωλύμματος με την έναρξη του β' ημιχρόνου και τελικά να αγωνίζεται μόλις 5'. Όλα αυτά, απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα, που έχει μόλις δύο ήττες στο πρωτάθλημα και στον α' γύρο, είχε επικρατήσει στο κλειστό της Αργυρούπολης με 67-48, πάρα πολύ εύκολα.

Κι όμως, η ομάδα του Ερμή, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, δείχνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι σαφή βελτίωση σε όλους τους τομείς και πάλεψε σε όλο το παιχνίδι, σαν ίσος προς ίσο τον αντίπαλο, φτάνοντας να προηγείται μέχρι και 8 πόντους στα μέσα του γ' δεκαλέπτου. Είναι άδικο να μιλήσουμε για διακριθέντες, σ' ένα παιχνίδι που όσοι ήταν υγιείς και παρόντες, υπερέβαλλαν εαυτό, αλλά τελικά δεν συνδυάστηκε αυτή η σπουδαία εμφάνιση, με μία τεράστια νίκη. Οχτώ αγώνες μένουν ακόμα, αν όμως η ομάδα συνεχίζει να παίζει με αυτόν τον ρυθμό, όλοι είναι αισιόδοξοι για την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ –ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 57-56
Διαιτητές: Αποστολίδης , Μελισσάρης
Δεκάλεπτα : 16-15, 33-33, 42-44, 57-56
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Καλαντζής, Φράγκος): Λόης 5, Γκίτσας , Τσεπαπαδάκης 5 (1), Μωυσίδης, Βλάχος 5(1), Παπαδημητρίου 5(1), Αλεξανδράκης 2, Καλούδης 14(3), Παλουκάκος, Μενιουδάκης 13, Κάκαλης 4, Ρόζος 3(1)

asterasektosscore