Το Σάββατο 17 Μαρτίου, σε μία εξαιρετική -απ' όλες τις απόψεις- βραδιά, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο "Μίκης Θεοδωράκης", βραβεύτηκε η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης για την άνοδό της στη Β' κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ, από τον Οργανισμό Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.).

Συνολικά βραβεύτηκαν οι αθλητές της ομάδας και το προπονητικό team, αλλά και ο σύλλογος, που εκπροσωπήθηκε από το Διοικητικό του Συμβούλιο και παρέλαβε το βραβείο ο αντιπρόεδρος, Αθανάσιος Ζώης. Εκτός από τον Ερμή, βέβαια, βραβεύτηκαν αθλητές των συλλόγων και των σχολείων της πόλης, που διακρίθηκαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε Βαλκανικούς και Πανελλήνιους αγώνες σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, αλλά και σε όλους τους αθλητές της πόλης μας, που έδειξαν ότι ο Δήμος Αργυρούπολης-Ελληνικού, είναι μία περιοχή με παράδοση στα σπορ, κάτι που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο της πόλης, κύριο Ιωάννη Κωνσταντάτο, αλλά και τον πρόεδρο του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α., κύριο Γιώργο Καλιντέρη, για τη βράβευση κι ελπίζουμε, ως σύλλογος, να συνεχίσουμε να έχουμε επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα, για πολλά χρόνια ακόμα.