Δεύτερη μέρα του Basketball Camp του Ερμή Αργυρούπολης σήμερα, Μ. Τρίτη 3/4/2018 και δίπλα στους μικρούς μας αθλητές, εκτός από τους προπονητές του συλλόγου και τη διοίκηση, ήταν -όπως είχαμε ανακοινώσει- ο πρώην διεθνής παίχτης, με πολύ μεγάλη καριέρα στην Εθνική και σε πολλές ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γιώργος Σιγάλας.

Ο Σιγάλας, νυν μέλος της διοίκησης του Άρη Θεσσαλονίκης κι εν ενεργεία προπονητής, ήρθε το camp του Ερμή, έδειξε στους αθλητές μας μερικά από τα μυστικά του μπάσκετ, μίλησε για τις εμπειρίες του ως αθλητής αλλά και προπονητής, έκανε προπόνηση στα παιδιά και φυσικά υπέγραψε αυτόγραφα κι έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους!!! 

Αύριο, Μεγάλη Τετάρτη μαζί μας θα είναι η Ελένη Καπογιάννη, επί σειρά ετών προπονήτρια του Ελληνικού και του Ολυμπιακού, με συνεχόμενα νταμπλ, αλλά και σπουδαία καριέρα ως παίχτρια και ο Νίκος Τσοσκούνογλου, ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους του μπάσκετ στη χώρα μας, που έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες, έχει προπονήσει την Εθνική Ενόπλων και περισσότερους από 20 συλλόγους κι έχει διδάξει μπάσκετ με πρωτοποριακούς τρόπους κάνοντας όχι μόνο αθλητικό αλλά κι έντονο κοινωνικό έργο. Απολαύστε άφθονο φωτογραφικό υλικό, καθώς και video από την ημέρα!

 

camp2 1

camp panoramiki

sigalas autograph

bekas sigalas

sigalas camp1

sigalas camp2

sigalas coaches dioikisi