Ο Donovan Mitchell, νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All-Star Game του 2018 και -κατά πολλούς- κορυφαίος Rookie της σεζόν στο NBA, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Utah Jazz, ήταν καλεσμένος της Adidas Greece, τη Δευτέρα 21 Μαΐου, στο ανοιχτό γήπεδο του Ερμή Αργυρούπολης, "Σπύρος Γιαννακόπουλος".

Στα πλαίσια του #GameOnAthens της Adidas, επόμενος σταθμός του Mitchell, μετά το Final-Four του Βελιγραδίου, ήταν η Αθήνα και πιο συγκεκριμένα το ανοιχτό γήπεδο του Ερμή Αργυρούπολης!!! Ο Mitchell, είναι ένας πραγματικός superstar του NBA, από την πρώτη του κιόλας χρονιά στον μαγικό κόσμο του πρωταθλήματος αυτού, αφού πέρα από τη νίκη του στο διαγωνισμό καρφωμάτων, έχει ήδη πετύχει μία σειρά αξιοσημείωτων επιδόσεων, όπως το ότι είναι ο rookie με τα περισσότερα τρίποντα (186) σε μία σεζόν.

Αυτός ο υπεραθλητής, γεννηθείς το 1996, ήρθε μαζί με τους ανθρώπους της Adidas στο γήπεδο, γεμάτος χαμόγελο και θετική ενέργεια, αλλά δυστυχώς με μπανταρισμένο πόδι, κάτι που δεν του επέτρεψε να μας δείξει τις μοναδικές του ικανότητες. Αυτό δεν τον εμπόδισε όμως να συμμετέχει έμμεσα στον διαγωνισμό καρφωμάτων που έγινε ανάμεσα σε αθλητές της αντρικής μας ομάδας (δείτε το χαρακτηριστικό video), να ενθαρρύνει τους μικρούς αθλητές του Ερμή που συμμετείχαν σε διαγωνισμό τριπόντων και να μοιράσει δεκάδες υπογεγραμμένες μπάλες και υπογεγραμμένα καπέλα της Adidas στον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο από αρκετά νωρίς, να βγάλει φωτογραφίες με πολύ κόσμο, να υπογράψει μέχρι και παπούτσια και να αποχωρήσει καταχεικροτούμενος αλλά κι ενθουσιασμένος από τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η πολύ όμορφη γιορτή του μπάσκετ στο γήπεδό μας, φυσικά την Adidas για την εμπιστοσύνη της στον σύλλογό μας και την επιλογή του γηπέδου και είμαστε βέβαιοι ότι σε λίγα χρόνια, όταν αυτός ο πιτσιρικάς θα έχει γίνει τεράστιο αστέρι του NBA, θα λέμε ότι είχαμε την τύχη, έστω και για μία ώρα, να τον φιλοξενήσουμε στο γήπεδό μας... Απολαύστε μπόλικο φωτογραφικό υλικό, καθώς και video από το απόγευμα αυτό, που θα μείνει στην ιστορία για τον Ερμή...

 

Don1

Don2

Don3

Don4

Don5

Don6

Don7

Don8

Don9

Don10

Don11

Don12

Don13

Don14

Don15

Don16

Don17

Don18

Don19

Don20

Don21

Don22

Don23

Don24

Don25

Don26

Don27