Εκτύπωση

Τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ και απέναντι στην ομάδα του Ερμή, βρίσκεται ένας γνώριμος αντίπαλος, η Αιξωνή. Μια ομάδα με την οποία έχουμε αναμετρηθεί τα τελευταία χρόνια, ουκ ολίγες φορές, αφού είχαμε κοινή πορεία σε παραμονές, ανόδους και πτώσεις κατηγοριών, ενώ έχουμε παίξει και αγώνες κατάταξης και αγώνα κυπέλλου, πριν μερικές εβδομάδες.

Στο ίδιο γήπεδο με το κύπελλο, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας, Οδ. Παπαδόπουλος, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου στις 21.45, θα γίνει η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικό ξεκίνημα. Η μεν Αιξωνή είναι αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, η δε νεανική ομάδα του Τάκη Καλαντζή, έχει μία νίκη και δύο ήττες, όντας αρκετά πιο κάτω. Οι δύο ομάδες, γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη και πάντα οι μεταξύ τους αγώνες, έχουν αγωνία και σασπένς, όπως άλλωστε κι ο πρόσφατος του κυπέλλου, που είχε βρει οριακό νικητή την Αιξωνή.

Ελπίζουμε, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες, οι παίχτες του Ερμή, να ανασυντάξουν δυνάμεις και να είναι σωματικά και πνευματικά ικανοί (καθώς πρόκειται για μία ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας), ώστε να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Στο μεταξύ, στα παιδοεφηβικά, είχαμε μία αναβολή στο ματς των παίδων με την Ευρυάλη και νέα εύκολη νίκη, ισάριθμη σε τρεις αγώνες, για τους εφήβους, απέναντι στον Πρωτέα Βούλας. Οι επόμενοι αγώνες είναι:

Παιδικό: Βουλιαγμένη - Ερμής, Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στο ανοιχτό της Βουλιαγμένης στις 20.00

Εφηβικό: Βάρη - Ερμής, Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στο κλειστό της Βάρης, στις 21.45