Εκτύπωση

Νίκη για να σπάσει το αρνητικό σερί, επιδιώκει ο Ερμής Αργυρούπολης την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Αντίπαλος είναι ο νεοφώτιστος ΑΟΚ Νέας Σμύρνης, την Παρασεκυή 2/11, στις 21.30 στο κλειστό της Αργυρούπολης.

Μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Καλαντζή έχει ρεκόρ 1-3 ενώ οι φιλοξενούμενοι με 2-2 βρίσκονται ένα βαθμό από πάνω. Όπως είναι λογικό, αναμένεται ένα δυνατό και κλειστό ματς και γι' αυτό, περιμένουμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, νίκες είχαμε για παιδικό κι εφηβικό, το οποίο συνεχίζει την αήττητη πορεία του. Πιο συγκεκριμένα, το παιδικό έκανε την πρώτη νίκη του, επικρατώντας πολύ εύκολα εκτός έδρας επί της Βουλιαγμένης, ενώ το εφηβικό, επίσης εκτός έδρας, μπόρεσε και ανέτρεψε διαφορά 21 πόντων για να νικήσει τη Βάρη τελικά με 60-70!!!

Την επόμενη εβδομάδα, το παιδικό έχει ρεπό (αγωνίζεται εκ νέου στις 13/11 εκτός έδρας με την Αιξωνή), ενώ το εφηβικό, θα αναμετρηθεί την Κυριακή 4/11, στο κλειστό της Αργυρούπολης στις 11 το πρωί, με τη Βουλιαγμένη.