Εκτύπωση

Τα τμήματα υποδομής του Ερμή Αργυρούπολης, συνεχίζουν την πορεία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και παίρνοντας παράλληλα και θετικά αποτελέσματα (κάτι που στις ηλικίες αυτές πάντως, δεν είναι το ζητούμενο, θα πρέπει να επαναλάβουμε).

Η ομάδα των Νέων μας, που συμμετέχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, αγωνιζόμενο απέναντι σε ομάδες που οι παίχτες τους αγωνίζονται στα αντρικά πολύ μεγαλύτερων, μέχρι κι εθνικών κατηγοριών, έχει μία νίκη και δύο ήττες, με πολύ καλές εμφανίσεις και τα παιδιά παίρνουν παραστάσεις τις οποίες μετουσιώνουν στους αγώνες του αντρικού. Πιο πρόσφατος αγώνας, απέναντι στην Αναγέννηση Ικονίου, όπου η ομάδα του Ερμή επικράτησε με 73-37. Επόμενος αγώνας, την Τετάρτη 12/12 στο κλειστό της Αργυρούπολης, με τον Μίλωνα.

Το εφηβικό μας, είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, έχοντας πέντε νίκες και μόλις μία ήττα και αγωνίζεται στο ντέρμπι κορυφής, με τον Άρη Γλυφάδας, στο κλειστό της πόλης μας, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί.

Οι παίδες, έκαναν μία σειρά από νίκες, με πιο πρόσφατη επί της ισόβαθμης Βάρης με 66-28 κι έχουν και αυτοί θετικό ρεκόρ, τέσσερις νίκες και μόλις δύο ήττες, όντας στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας (όπου τα πολλά αναβληθέντα, δεν βοηθάνε για ασφαλή συμπεράσματα). Επόμενος αγώνας, το Σάββατο 8/12, στο κλειστό της πόλης μας, απέναντι στον αήττητο ΑΟΝΑ.

Πολύ καλές εμφανίσεις, πραγματοποιούν και οι παμπαίδες, με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα τη νίκη επί της Αιξωνής με 55-33. Επόμενος αγώνας, το Σάββατο 8/12, στο 2ο ΔΓ Γλυφάδας, με την Ευρυάλη.

Με νίκες και καλές εμφανίσεις, συνεχίζει την πορεία του και το μίνι, στο τουρνουά της Ηλιούπολης όπου λαμβάνει μέρος.