Εκτύπωση

Ο Ερμής Αργυρούπολης, συνεχίζοντας την παράδοση να κάνει δραστηριότητες κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, διοργανώνει τουρνούα 3Χ3 και το 4ο basketball camp.

Με χρονολογική σειρά, στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου, στο ανοιχτό μας γήπεδο "Σπύρος Γιαννακόπουλος", θα γίνει τουρνουά 3Χ3 για παιδιά άνω των 6 ετών, υπό την επίβλεψη του coach Τάκη Καλαντζή και των συνεργατών του, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00.

Στις 3,4 και 5 Ιανουαρίου 2019, στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης, η Ακαδημία καλαθοσφαίρισης Ερμή Αργυρούπολης, διοργανώνει το τέταρτο basketball camp για παιδιά και αθλητές ηλικίας 7-17 ετών. Εξειδικευμένοι προπονητές, θα χωρίσουν τους μικρούς αθλητές σε τμήματα, ανάλογα με την ηλικία και τις δυνατότητές τους, για τη μέγιστη δυνατή μπασκετική εμπειρία, ενώ, όπως πάντα, θα υπάρχουν επισκέψεις από καταξιωμένους παίκτες, προπονητές και στέλέχη του αθλήματος, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τα παιδιά. Υπεύθυνος του camp, είναι ο coach, Τάκης Καλαντζής.

Και για τις δύο δραστηριότητες, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:

Τηλεφωνικά στο 6955839704 ή με e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ermis collage