Εκτύπωση

Ο εκτός έδρας αγώνας μεταξύ της Ακαδημίας Ελευσίνας και του Αντρικού μας στο 1ο Κλειστό Ελευσίνας, διεκόπη οριστικά 1:40" πριν από τη λήξη του 2ου δεκαλέπτου, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου...

Η ολισθηρότητα και γενικότερα οι αδυναμίες του γηπέδου ήταν ήδη εμφανείς από το ζέσταμα. Κυρίως στο καλάθι όπου έκανε επίθεση η ομάδα μας, οι παίκτες γλιστρούσαν σχεδόν σε κάθε προσπάθεια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι σταμάτησε προσωρινά για να σκουπιστεί το παρκέ. Δυστυχώς όμως η υγρασία συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Πρώτα ο Δημήτρης Τόρρες και στη συνέχεια ο Σωτήρης Μωυσίδης τραυματίστηκαν, κάτι που οδήγησε τους διαιτητές σε οριστική διακοπή του αγώνα, μετά και από απαίτηση προπονητών και παικτών.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ερμή, κος Τσιουράκης Νίκος αναφέρει σχετικά: "Το παρκέ γλιστρούσε επικίνδυνα και δύο παίκτες μας, οι Μωυσίδης και Τόρρες, κινδύνευσαν με σοβαρό τραυματισμό. Μετά τη διακοπή μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας για να κάνουν τις πρώτες εξετάσεις και σήμερα θα επισκευτούν τον γιατρό της ομάδας, κο Ανδριανόπουλο Νικόλαο, για να αξιολογήσει την κατάστασή τους".

Οι διαιτητές δε διέκοψαν το παιχνίδι νωρίτερα, ως όφειλαν, παρά μόνο μετά τους τραυματισμούς και τις έντονες αντιδράσεις των υπευθύνων της ομάδας και του προπονητή. Σταμάτησαν για μεγάλης διάρκειας διαβούλευση μεταξύ τους (άργησαν πολύ να πάρουν απόφαση) και τελικώς διέκοψαν οριστικά γράφοντας στο Φύλλο Αγώνος για διακοπή λόγω ολισθηρότητας και ύπαρξης τραυματισμών.

Σύμφωνα με τον κανονισμό για την τύχη του παιχνιδιού θα αποφασίσει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων που αναμένεται να ορίσει εκ νέου τον αγώνα σε διάστημα 10 ημερών ή σε άλλη εύκαιρη ημερομηνία.

Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν 35 - 29 εις βάρος της ομάδας μας. Ο κανονισμός προβλέπει τη συνέχιση του αγώνα με τα ίδια αγωνιστικά δεδομένα στο Φύλλο Αγώνος, δηλαδή, συνεχίζει από το χρονικό σημείο που διεκόπη (1:40" πριν το ημίχρονο), με το ίδιο σκορ, ίδια δωδεκάδα παικτών και ίδιο αριθμό φάουλ.

Θα ήτταν άνισο για την ομάδα μας να παραταχθεί στην επανάληψη με δύο κενές θέσεις λόγω των τραυματισμών και ελπίζουμε η Επιτροπή και η ΕΣΚΑΝΑ να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Τέλος, ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα παρκέ στους Αθλητές μας.