Εκτύπωση

Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' ΕΣΚΑΝΑ ανδρών, ο Ερμής Αργυρούπολης νίκησε εκτός έδρας την Ακαδημία Ελευσίνας με το επιβλητικό 44-64 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μία νίκη πίσω από τον πρωτοπόρο Πήγασο Κορυδαλλού.

Από το ξεκίνημα του αγώνα, η ομάδα του Αδάμ, απέκτησε ένα σαφές προβάδισμα, το οποίο διατήρησε με σχετική ευκολία μέχρι την τελική επικράτηση, βασισμένη στην πολύ καλή άμυνα πάνω στα ατού των αντιπάλων, αλλά και τον πλουραλισμό στην επίθεση, που σχεδόν όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν, είχαν πολύ ενεργή συμμετοχή. Για έναν ακόμη αγώνα, οι Τσεπαπαδάκης και Βλάχος έπαιξαν τρομερή άμυνα στον καλύτερο παίχτη των αντιπάλων, ενώ ο Φύτρος σημείωσε 16 πόντους πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια όταν η ομάδα της Ελευσίνας προσπαθούσε να μειώσει τη διαφορά. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, η φοβερή ομαδική δουλειά των Μακρυγιάννη και Μωυσίδη, αλλά και οι ευχάριστες εκπλήξεις των Μενιουδάκη, Κακάλη, παιδιών χωρίς μεγάλη συμμετοχή μέχρι τώρα, που ήταν πολύ χρήσιμοι στο διάστημα που αγωνίστηκαν.

AKAΔHMIA EΛEYΣINAΣ - EPMHΣ 44-64
Διαιτητές : Παπαφωτίου Καλαϊτζάκης
Δεκάλεπτα :13-18, 24-32, 31-43, 44-64
EPMHΣ ΑΡΓ (Aδάμ, Φράγκος): Tσεπαπαδάκης 7(1), Φύτρος 16(2), Xατζηπανάγος 6, Mωϋσίδης 2, Bλάχος 6, Διαμαντής 6, Mακρυγιάννης 3, Παππάς, Kανινής 8, Mενιουδάκης 8, Kακάλης, Bασιλάκος 4

Επόμενος αγώνας, στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 21.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Κεραυνό Βάρης.