Εκτύπωση

Στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης πέτυχε μία ακόμη νίκη, την τρίτη συνεχόμενή της και με ρεκόρ 7 νίκες και 2 ήττες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Κεραυνός Βάρης, με νέο προπονητή στον πάγκο του, ξάφνιασε στο πρώτο δεκάλεπτο την ομάδα μας, με την πολύ μεγάλη ευστοχία του, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο μία νίκη, αλλά η δεύτερη περίοδος υπήρξε καταλυτική για την έκβαση του αγώνα, καθώς με συνεχόμενα κλεψίματα και αιφνιδιασμούς, ο Ερμής κατάφερε να κάνει ένα επιμέρους σκορ 27-10 και να προηγηθεί στο ημίχρονο με 48-36. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε, η ομάδα του Αδάμ δεν μπόρεσε να τρέξει στον αιφνιδιασμό ώστε να πετύχει ανοργάνωτη την άμυνα ζώνης των αντιπάλων και κάνοντας πολλά αβίαστα λάθη, δεν κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά και τα τελευταία λεπτά υπήρξαν σχετικά αγχωτικά, αλλά η καλή άμυνα και η ευστοχία στις βολές, έδωσαν τη νίκη στην ομάδα μας.

Οι τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για το τέλος του πρώτου γύρου, κρύβουν μεγάλες δυσκολίες, αρχής γενομένης με το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, στις 21.30 στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, εναντίον του τοπικού Πήγασου, που προηγείται στη βαθμολογία της κατηγορίας με μία μόλις ήττα στο παθητικό του.

ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡΗΣ 70-66
Διαιτητές: Ορφανός, Τηγάνης
Δεκάλεπτα: 21-26, 48-36, 59-53, 70-66
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. (Αδάμ, Φράγκος): Φύτρος 2, Λόης 1, Χατζηπανάγος, Μωυσίδης 8(1), Βλάχος 12, Διαμαντής 4, Μακρυγιάννης 14(1), Παππάς, Κανίνης 12, Μενιουδάκης 4, Κακάλης 5, Ρόζος 8(2)