Εκτύπωση

Ο προπονητής του Αντρικού μας, Τάκης Καλαντζής, θα είναι ένας από τους κύριους ομιλητές στο σεμινάριο του ΣΠΚΚ, που θα λάβει χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Κύπρο.

Είναι ένας προπονητής, ο οποίος εκτός από την πολύχρονη παρουσία του σε μεγάλες κατηγορίες, έχει και πολυετή εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών  με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση, μέλος του ΣΕΠΚ με δίπλωμα Α' κατηγορίας και έχει εργαστεί ως προπονητής στις Ανδρικές ομάδες Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙ, Α.Ο. ΜΙΛΩΝ, ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ και στις Γυναικείες ομάδες Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ, ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.
Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την εξειδίκευση στον σχεδιασμό και στην προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών, στις ομάδες Α.Ε.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ -Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
Έχει παρακολουθήσει τις Ευρωπαϊκές Ακαδημίες Basket  ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ, καθώς και τις σχολές Ακαδημιών ΣΑΜΠΟΝΙΣ - ΜΑΡΤΣΟΥΛΙΟΝΙΣ και Σεμινάρια σε ΕΛΛΑΔΑ - ΕΥΡΩΠΗ - ΗΠΑ.

Θυμίζουμε, ότι ο coach Καλαντζής οδήγησε φέτος την Αντρική μας ομάδα στην άνοδο στη Β' ΕΣΚΑΝΑ και επίσης προπονεί το τμήμα Promini του Συλλόγου μας.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας η συμμετοχή του προπονητή μας σε αυτό το σεμινάριο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην παρουσίασή του.

Για πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΠΚΚ