Εκτύπωση

Σπουδαίο Σαββατοκύριακο για τα τμήματα Ακαδημιών του Ερμή Αργυρούπολης, αφού τα τμήματα μίνι και προμίνι έκαναν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ και το παιδικό μας επικράτησε εκτός έδρας σε δύσκολο και κρίσιμο ντέρμπι.


Ξεκινώντας από το τελευταίο χρονικό παιχνίδι, το παιδικό μας, μετά από ένα κλειστό παιχνίδι, εκτός έδρας με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, σ' ένα κατάμεστο γήπεδο, επικράτησε στο τέλος με 49-38 απέναντι σ' έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Το ματς ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος αποτυπώθηκε στο αποτέλεσμα η ανωτερότητα των παιδιών του Βασίλη Λιάκου. Η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι πριν απ' αυτόν τον αγώνα, υπήρχαν συνεχόμενες αναβολές λόγω κακών καιρικών συνθηκών και η ομάδα είχε βγει από τον αγωνιστικό της ρυθμό. Παρόλα αυτά, μέσα στο γήπεδο, δεν φάνηκε καθόλου αυτό, αφού οι παίδες μας αποδείχτηκαν και σωματικά και ψυχολογικά έτοιμοι για το δυνατό αυτό παιχνίδι.
Τις πολύ καλές εμφανίσεις, συνέχισε το μίνι (γεννηθέντες το 2004), που νίκησε για το τουρνουά του Εσπέρου, εντός έδρας, την Άμιλλα Περιστερίου, ενώ το προμίνι (γεννηθέντες το 2005), συνέχισε την προέλασή του, νικώντας το Σάββατο την ομάδα του Πανιωνίου και μάλιστα με μεγάλη διαφορά για το τουρνουά του Εσπέρου και την Κυριακή για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, το Πέρα, αποδίδοντας πάρα πολύ καλό μπάσκετ, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Αν προσθέσει κανείς και τη νίκη του αντρικού μας την Παρασκευή, μάλλον μιλάμε για ένα ονειρώδες τριήμερο...