Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, αφού κατάφερε να πάρει τη νίκη στην παράταση από την μαχητική Τερψιθέα, με 75-73 κι ενώ ο κανονικός αγώνας είχε λήξει ισόπαλος με 61-61.

Όπως σε κάθε πρεμιέρα, το ξεκίνημα των ομάδων ήταν μουδιασμένο, με την Τερψιθέα να έχει συνεχώς το προβάδισμα και τον Ερμή να ακολουθεί από απόσταση αναπνοής, χωρίς όμως ποτέ να περάσει μπροστά στην κανονική διάρκεια του αγώνα!!! Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 32-32, με τον Ερμή να δείχνει ότι είναι καλύτερος, αλλά την Τερψιθέα να εκμεταλλεύεται την αστοχία των γηπεδούχων και αρκετά στιγμιαία λάθη τους.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό εκατέρωθεν, κάτι που δικαιολογείται από την περίοδο στην οποία βρισκόμαστε και στο τέταρτο, το ματς έγινε ροντέο, με τον Ερμή να ισοφαρίζει συνεχώς, αλλά να μην μπορεί να προηγηθεί ποτέ. Τελικά, ο Αλεξανδράκης, με πολύ μεγάλο τρίποντο (ένα από τα πέντε που έβαλε συνολικά), 10'' πριν τη λήξη, έφερε το ματς στα ίσα και το οδήγησε στην παράταση, εκεί που μίλησε η κλάση του Μωυσίδη, ο οποίος με μερικές προσωπικές φάσεις κι εύστοχες βολές έβαλε τον Ερμή στη θέση του οδηγού για τα καλά και το προβάδισμα κρατήθηκε παρά τα συνεχόμενα τρίποντα της Τερψιθέας λίγο πριν τη λήξη της παράτασης.
Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, σημασία έχουν περισσότερο τα αποτελέσματα και οι νίκες, αφού οι ομάδες χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμα να μονταριστούν και να βρουν τα πατήματά τους. Όλα όμως δείχνουν ότι το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ, είναι άκρως ανταγωνιστικό και οι Πέμπτες θα είναι γεμάτες ωραίο μπάσκετ.
Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημε, την ερχόμενη Πέμπτη, εκτός έδρας, με τη Φιλία Περάματος, στο ενδιάμεσο όμως, τη Δευτέρα 7/10, υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι για το Κύπελλο, με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 75-73 παράταση (κ.α. 61-61)
Δεκάλεπτα: 14-16, 32-32, 43-47, 61-61 (κ.α.), 75-73 
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Καλαντζής, Βουρλιάς): Δελλής 1, Ζέρβας 1, Νικολάκης, Μωυσίδης 13 (1), Μούστα 6, Παπαδάκης 15, Αλεξανδράκης 25 (5), Μαρκόπουλος 7 (1), Μπέλλας, Κοντίνος 7 (1), Ανδριαδάκης, Καλαντζής 

Από κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα τελευταία λεπτά του κανονικού αγώνα, αλλά και της παράτασης!