Αποδίδοντας μέτριο μπάσκετ, η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, γνώρισε την ήττα από τον πρωτοπόρο της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, Πήγασο Κορυδαλλού, εκτός έδρας, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αγνώριστη η ομάδα του Αδάμ, μπήκε στο γήπεδο κάνοντας πάρα πολλά αβίαστα λάθη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δίνοντας ψυχολογικό προβάδισμα στον αντίπαλό του, που κρατούσε τα ηνία στο σκορ, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι πήγε σε λίγες επιθέσεις, πολύ λιγότερες από αυτές που συνήθως πρραγματοποιεί η ομάδα μας, φέρνοντάς το έτσι, στα μέτρα των παικτών του Πηγάσου. Στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ερμής βρίσκονταν πολύ κοντά στο σκορ, συνεχώς, αλλά ποτέ δεν έδωσε το δικαίωμα με την απόδοσή του, να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να πάρει τη νίκη.
Με αυτή του την ήττα, ο Ερμής βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 7 νίκες και 3 ήττες, μαζί με άλλες τρεις ομάδες.
Επόμενος αγώνας και τελευταίος για το 2016, την ερχόμενη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, στις 21.30, με αντίπαλο την Αιξωνή Γλυφάδας στο γειτονικό ντέρμπι.
ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ. 63-55
ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αδάμ): Φύτρος 7 (1), Λόης 2, Τσεπαπαδάκης 10(2), Μωυσίδης 14(3), Βλάχος, Διαμαντής 4, Μακρυγιάννης 8(2), Παππάς 5(1), Κανινής 4, Μενιουδάκης 2, Κακάλης, Ρόζος

Ο Τζαννής Αδάμ, προπονητής του Ερμή, έκανε δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα, στο www.eskananews.gr τις οποίες και μπορείτε να διαβάσετε. 

Δείτε και φωτογραφίες από το παιχνίδι, όπως τις παρουσιάζει το eskananews.gr