Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, έντονη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα στα τμήματα Ακαδημιών του Ερμή Αργυρούπολης.

Το τμήμα μίνι (γεννηθέντες το 2004) νίκησε το Σάββατο τη Γλυφάδα εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, μετά από μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, ενώ την Κυριακή, για το τουρνουά του Εσπέρου, ηττήθηκαν εκτός έδρας από την καλύτερη ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου.
Το τμήμα προμίνι (γεννηθέντες το 2005) είχε έναν αναβληθέν αγώνα το Σάββατο και ήττα την Κυριακή από τον ΑΟΝΑ για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, ύστερα από μία πολύ μεγάλη μάχη απέναντι σ' έναν αντίπαλο που είχε σπουδαίο υλικό.
Τα junior B (γεννηθέντες το 2007-2009), ένα ακόμα τρομερά ελπιοδοφόρο τμήμα του συλλόγου μας, νίκησε εκτός έδρας για το τουρνουά του Εσπέρου, τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.
Να θυμίσουμε ότι για το πρωτάθλημα παίδων Γ' ΕΣΚΑΝΑ, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 20.00 (Ανοιχτό Ερμή), θα διεξαχθεί το παιχνίδι Ερμής Αργυρούπολης - Αστέρας Αγ. Δημητρίου.

Ελπίζουμε, εντός των ημερών, να έχουμε και το video του αγώνα των junior B, για να δούμε όλοι ένα εκπληκτικό καλάθι που σημείωσε από το κέντρο του γηπέδου, ο νεαρός Αλέξανδρος Καλαμπόγιας, σίγουρα ένα από τα highlights της χρονιάς!!!