Εκτύπωση

Οι αγώνες του αντρικού του Ερμή, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο coach Γκαναβίας, αφού απόψε, 11/4, στις 19.45 στο κλειστό της πόλης μας, αντιμετωπίζουμε την Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων.

Έχοντας, βέβαια, παίξει τέσσερις ΠΟΛΥ δυνατούς αγώνες τις προηγούμενες 15 μέρες, θέλουμε να ελπίζουμε ότι η ομάδα ξεπερνάει και την κούραση, πέρα από τα εμπόδια των αντιπάλων της. Μην ξεχνάμε, ότι παίζει και κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ, για τον προημιτελικό γύρο, την Τετάρτη στις 13/4, με αντίπαλο τον Πρωτέα Βούλας και την άλλη Δευτέρα, υπάρχει το πολύ μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Η Ένωση Περάμου, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις δύο νίκες σε 21 αγώνες, ενώ αντιστρόφως ανάλογη είναι η πορεία του Ερμή που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με 17 νίκες σε 22 αγώνες. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο.

Στο μεταξύ, το 2/2 έκανε στα play off ανόδου το εφηβικό μας, νικώντας και τη δεύτερη αγωνιστική τον Τελαμώνα, στο ουδέτερο γήπεδο της Νίκαιας, με το επιβλητικό 76-32 και κοιτάζει πιο καθαρά τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Αντίθετα, το αριστερό μπήκε το παιδικό, που ηττήθηκε εντός έδρας με 58-66 από την Αμφιάλη και θα πρέπει να καλύψει αυτή τη διαφορά την επόμενη εβδομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα μονομαχήσει με τον ηττημένο του ζευγαριού Μεγαρίδα - ΑΟΝΑ.