Εκτύπωση

Σε αγώνα που έγινε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, επικράτησε της αντίστοιχης της Αμφιάλης με το αγχωτικό 52-48.


Ο αγώνας, έγινε στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής, με τον Ερμή να σταθεροποιείται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 9 νίκες και 3 ήττες. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο αγώνας, ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολες για την ομάδα μας, αφού -για διάφορους λόγους- είχε εκτός δωδεκάδας τέσσερις πολύ σημαντικούς αθλητές, τους Μωυσίδη, Κανινή, Μενιουδάκη και Σιούτη, οπότε το έργο της, απέναντι στην αξιόμαχη Αμφιάλη ήταν δύσκολο κι έγινε ακόμα δυσκολότερο με την χαρακτηριστική αστοχία, που δεν επέτρεπε να πάρει διαφορά ασφαλείας.
Χάρη στην πολύ καλή άμυνα όμως, που κράτησε τους αντιπάλους στους 48 πόντους, η νίκη ήρθε, έστω και δύσκολα και αυτήν κρατάμε για τη συνέχεια. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Ιγνάτη Μωυσίδη στη 12άδα του Ερμή, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας!
Επόμενος αγώνας, τελευταίος για τον πρώτο γύρο, εκτός έδρας με τη Φιλία Περάματος, την Παρασκευή20 Ιανουαρίου, στις 21.30
EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ - AMΦIAΛH 52-48
Διαιτητές : Kοτσώνης , Kομιανός
Δεκάλεπτα : 8-13, 25-25, 42-38, 52-48
EPMHΣ (Aδάμ, Φράγκος): Φύτρος 6, Λόης 2, Tσεπαπαδάκης 5, Mωυσίδης , Bλάχος 4, Διαμαντής 14(1), Mακρυγιάννης 13(1), Xατζηπανάγος 2, Bασιλάκος, Mανούσης , Kακάλης, Pόζος 6(2)