Εκτύπωση

Έντονη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων υποδομής του Ερμή Αργυρούπολης και αυτήν την εβδομάδα, συνοδευόμενη από καλές εμφανίσεις, νίκες και -πάνω απ' όλα- παιδικά χαμόγελα.

Οι παίδες, συνεχίζουν την καταδίωξη του Πανελευσινιακού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και παίζοντας δύο αγώνες μέσα σε λίγες μέρες, συνέντριψαν τη Νέα Σμύρνη με 75-30 και τον ΑΣΗΕ με 66-35, έτσι μετά από 13 αγώνες που έχουν παίξει, έχουν 12 νίκες και 1 ήττα. Επόμενος αγώνας, την Κυριακή 29/1, στις 14.30, εκτός έδρας με τη ΧΑΝ Νίκαιας.

Οι έφηβοι, έδωσαν μία πολύ ωραία μάχη, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που διεκδικεί την άνοδο, αλλά τελικά ηττήθηκαν με ψηλά το κεφάλι. Τελικό σκορ, Ερμής - Ερμής Περάματος 53-62. Την Κυριακή και οι έφηβοι, θα αγωνιστούν εκτός έδρας, στις 21.45 με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, σ' ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Οι παίχτες του Μωυσίδη, σε 13 αγώνες, μετρούν 8 νίκες και 5 ήττες και βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σε μία ακόμα συνάντηση με τον ΑΣΗΕ, από τις πολλές που έχουμε αυτές τις μέρες με το γειτονικό σωματείο, οι παμπαίδες (2008) έκαναν μία πολύ άνετη νίκη με σκορ 82-32, ενώ και το τμήμα του προμίνι, έπαιξε τον πρώτο του αγώνα για φέτος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΑΟΝΑ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Αμφότεροι οι αγώνες, ήταν στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Τέλος, φιλικό αγώνα έδωσαν οι κορασίδες Α, με τον ΓΣ Ηλιούπολης, το Σάββατο που μας πέρασε, ολοκληρώνοντας έτσι, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων του Ερμή γι' αυτήν την εβδομάδα.