Εκτύπωση

Εύκολη νίκη πραγματοποίησε η αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' ΕΣΚΑΝΑ, εντός έδρας, επί του Άρη Γλυφάδας με 65-41. Με τη νίκη αυτή, ανέβηκε και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με τον ΑΣΗ.

Από το ξεκινήμα του αγώνα, η ομάδα του Αδάμ πήρε ένα προβάδισμα γύρω στους δέκα πόντους, βασισμένη στην πολύ δυνατή άμυνα και τον έλεγχο των ρημπάουντ. Τη δεύτερη περίοδο, ευστόχησαν σε 6 από τα 9 τρίποντα που επιχείρησαν και πήραν διαφορά άνω των είκοσι πόντων, την οποία διατήρησαν άνετα μέχρι το τέλος του αγώνα.
Χαρακτηριστικό ήταν ότι σκόραραν οι δέκα από τους δώδεκα παίχτες που αγωνίστηκαν, ενώ όπως και στον αγώνα του πρώτου γύρου, δεν δέχτηκαν ούτε ένα τρίποντο από τους αντιπάλους τους!!! Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στον νεαρό Μενιουδάκη, που κυριάρχησε στα ρημπάουντ, μαζεύοντας 14 συνολικά, ευστοχώντας παράλληλα και τα τρία σουτ που επιχείρησε. Ο Μακρυγιάννης ξεκίνησε με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, πετυχαίνοντας και τους 11 πόντους του την πρώτη περίοδο, ενώ επανεμφανίστηκε ο Σωτήρης Μωυσίδης μετά από απουσία τεσσάρων αγώνων.
Επόμενος αγώνας την ερχόμενη Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στο κλειστό της Αργυρούπολης με αντίπαλο τον ΑΣΗ, στις 21.30.

ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 65-41
Διαιτητές: Καλαϊτζάκης, Κοτσώνης
Δεκάλεπτα: 17-9, 41-20, 53-35, 65-41
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αδάμ, Μαγουλάς): Φύτρος 6(2), Λόης, Τσεπαπαδάκης 5(1), Μωυσίδης Σ. 14(1), Βλάχος 8(2), Μωυσίδης Ι. 5(1), Μακρυγιάννης 11(1), Χατζηπανάγος 2, Κανινής 5(1), Μενιουδάκης 6, Κακάλης, Ρόζος 3(1)