Εκτύπωση

Εύκολη εκτός έδρας επικράτηση, με το ευρύ 40-65 επί του Κεραυνού Βάρης, για την αντρική ομάδα του Ερμή Αργυρούπολης, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ.


Μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής αυτής, φαίνεται ότι ο Ερμής έχει κατακτήσει ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στα play off (θα πρέπει να ηττηθεί και στους 4 εναπομείναντες αγώνες και αντίστοιχα ο ΑΣΗ να νικήσει και τους 4) και κυνηγά τις λίγες ελπίδες που έχει για την πρωτιά στην κανονική περίοδο που δίνει την απευθείας άνοδο στη Β' ΕΣΚΑΝΑ. Η επόμενη αγωνιστική, απέναντι στον πρωτοπόρο Πήγασο Κορυδαλλού, είναι κομβικής σημασίας, αφού θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχουν ελπίδες για την πρώτη θέση.
Στα του παιχνιδιού τώρα, που δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής, οι παίχτες του Αδάμ μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα και σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα, έδειξαν τη δέουσα σοβαρότητα και με πολλούς διακριθέντες έφτασαν σε μία άνετη νίκη και δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν αρκετή ώρα παιδιά με μικρότερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Πολύ καλοί -μεταξύ ίσων- ήταν ο Διαμαντής και ο Σιούτης (στην επανεμφάνισή του μετά από καιρό) αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες έδωσαν την ψυχή τους, παλεύοντας κάθε φάση κι όντας συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς.
Επόμενο παιχνίδι, την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 21.30 απέναντι στον Πήγασο Κορυδαλλού, στο κλειστό της πόλης μας, όπου σας περιμένουμε όλους, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

thunderektosscore

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ 40-65
Διαιτητές : Ραχιώτης Σιαμίδης
Δεκάλεπτα: 9-12, 21-34, 31-51, 40-65
ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αδάμ, Μαγουλάς): Βασιλάκος, Λόης 2, Τσεπαπαδάκης 8(2), Μωυσίδης 7(1), Βλάχος 2, Διαμαντής 14(1), Σιούτης 12(2), Παππάς 5(1), Κανινής 6, Μενιουδάκης 4, Κακάλης 1, Ρόζος 4(1)

c22b