Εκτύπωση

Βαδίζουμε ολοταχώς για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν και φτάσαμε στο -ίσως- πιο κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας (μέχρι το επόμενο φυσικά), την Παρασκευή 31/3, στις 21.30 στο κλειστό της πόλης μας, απέναντι στον πρωτοπόρο Πήγασο Κορυδαλλού.

Η ομάδα μας, για να διατηρήσει όποιες ελπίδες έχει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο στη Β' ΕΣΚΑΝΑ, θα πρέπει όχι απλά να νικήσει τον Πήγασο, αλλά και να υπερκαλύψει τη διαφορά των 8 πόντων που είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο (63-55). Αλλά κι αυτό από μόνο του, δεν αρκεί, αφού στη συνέχεια θα πρέπει να νικήσει και τους εναπομείναντες αγώνες και παράλληλα ο Πήγασος να κάνει μία ακόμη ήττα. Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο σενάριο. Όπως και να έχει, με νίκη, η ομάδα του Αδάμ, τουλάχιστον αποκτά και μαθηματικά το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που παίξει στα play off της ανόδου.
Όπως είναι φυσικό, στο παιχνίδι αυτό, θα χρειαστούμε την ενεργή, αλλά πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, στήριξη όλων των φίλων της ομάδας. Σας περιμένουμε, για τον στόχο της ανόδου!!!
Στο μεταξύ, στα ελάχιστα παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου, λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίού, το προμίνι (γεννηθέντες το 2005), νίκησε με μεγάλη διαφορά και πολύ καλή εμφάνιση τη Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ, ενώ το παιδικό γνώρισε την ήττα με 60-54 εκτός έδρας από τον Μανδραϊκό, μετά από πολύ καλή εμφάνιση όμως, παρά τις πολλές απουσίες, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που είναι από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο στη Γ' Παίδων.