Ο Ερμής Αργυρούπολης, για μία ακόμη φορά έδειξε πως είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος, αλλά είναι περισσότερο μία παρέα ανθρώπων, με την εκδρομή που διοργάνωσε στην Αμφίκλεια την Κυριακή 3 Ιουνίου, με το τμήμα και τους γονείς των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2007 και 2008.

Την καλύτερη Παραμονή Πρωτοχρονιάς είχαν οι μικροί αθλητές του Ερμή Αργυρούπολης από τις Ακαδημίες μας, που μαζί με τους συνοδούς τους, ύστερα από πρόσκληση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Κουτσοκέρα, βοηθού του coach Σφαιρόπουλου, έδωσαν το παρόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Ο Ερμής Αργυρούπολης, στα πλαίσια των ποικίλων δραστηριοτήτων του, θα συμμετέχει την Κυριακή 2 Απριλίου στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση "Let's do it Greece 2017", που θα πραγματοποιηθεί σε 1.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Για μία ακόμη χρονιά, ο Ερμής Αργυρούπολης συμμετείχε στους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου και στην παρέλαση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης με πολλούς μικρούς του αθλητές.

Δράση συλλογής φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος μας Α.Ο ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.