Την καλύτερη Παραμονή Πρωτοχρονιάς είχαν οι μικροί αθλητές του Ερμή Αργυρούπολης από τις Ακαδημίες μας, που μαζί με τους συνοδούς τους, ύστερα από πρόσκληση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του κ. Κουτσοκέρα, βοηθού του coach Σφαιρόπουλου, έδωσαν το παρόν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

Οι αθλητές μας, έφτασαν στον χώρο με πούλμαν, όπου τους περίμεναν οι προσκλήσεις τους, παρακολούθησαν το παιχνίδι, ορισμένοι εξ αυτών, ύστερα από κλήρωση, συμμετείχαν σε διαγωνιστικό παιχνίδι που έγινε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κερδίζοντας δώρα από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, φωτογραφήθηκαν με τον Θρυλέοντα κι επιστρέψαμε όλοι, γεμάτοι από εμπειρίες και με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα τον κ. Κουτσοκέρα, ο οποίος άμεσα πραγματοποίησε την υπόσχεση που έδωσε στους αθλητές μας κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας κι ελπίζουμε να επαναληφθεί μία τέτοια κίνηση στο μέλλον. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

sef1

sef2

sef4

sef5

sef6

sef7

sef8

sef9

sef10

sef11