Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο ΑΟ Ερμής Αργυρούπολης ξεκίνησαν συνεργασία με όραμα τη νέα γενιά και τον αθλητισμό.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική κος Ιωάννης Μαρωνίτης μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΟ Ερμής Αργύρουπολης Πλάτων Καλλέργη, με τον Τεχνικό Διευθυντή & Head Coach Αδάμ Τζαννή- Γιάννη, και τον Διευθυντή Γαστρονομίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Κωνσταντίνος Μουζάκη, βρέθηκαν στο τέλος Οκτωβρίου στα γραφεία του Ομίλου και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία που είχε ήδη ξεκινήσει με τη διοργάνωση ημερίδων σχετικών με τη διατροφή και τον αθλητισμό και όχι μόνο.

Ο Όμιλος είναι σωματείο με θεμελιώδη σκοπό την καλλιέργεια της διεθνούς αντίληψης, κατανόησης, συνεργασίας και αλληλεγγύης σύμφωνα με τις αρχές και τα ιδανικά της UNESCO και ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία Ομίλων, Οργανισμών και Κέντρων UNESCO και ο Ερμής Αργυρούπολης, είναι περήφανος που μπορεί να συνεργάζεται για ευγενείς σκοπούς με τον Όμιλο.

Platon Unesco

tzannis unesco

unescoall