Εκτύπωση

Μεγάλος χορηγός στο αντρικό τμήμα του Ερμή Αργυρούπολης, είναι το Sin Burger bar, στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου 26, στο Παλαιό Φάληρο.

Με θέα στη θάλασσα, το Sin Burger Bar, είναι η πιο ένοχη "αμαρτία" για τους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων, αφού τα burger του κυριολεκτικά κολάζουν και ικανοποιούν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Σ' ένα urban περιβάλλον, το Sin Burger Bar, είναι φιλικό σε παιδιά και ζώα, με μεγάλη ποικιλία στις γεύσεις κι όχι μόνο στα burger, αφού ο κατάλογος περιέχει ότι μπορεί να βάλει ο νους σας (ορεκτικά, σαλάτες, ψητά, pasta, γλυκά, kid's meal, vegetarian), ενώ μπορείς να πας για ένα coctail μετά τη δουλειά ή για πρωινό και καφέ τα Σαββατοκύριακα. Υπάρχει υπηρεσία delivery, σε περίπτωση που δεν θέλεις ή δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι, αλλά προτείνουμε ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε το μαγαζί, καθώς πέρα από τις υπέροχες γεύσεις, η φιλική ατμόσφαιρα θα σας τραβήξει να το επισκεφτείτε ξανά και ξανά.   
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, ως σύλλογος, τον Γιάννη Μαρσέλο και το Sin Burger Bar, τη διαφήμιση του οποίου έχουμε στις φανέλες της αντρικής μας ομάδας φέτος. Μακάρι να είναι γούρικη και να συνδυαστεί με αγωνιστικές επιτυχίες. Ένα είναι βέβαιο: Ότι από γεύση και φαγητό, είμαστε καλυμμένοι!