Εκτύπωση

Ο Ερμής Αργυρούπολης, ύστερα από πολλά χρόνια, κατέβασε εφηβική ομάδα, με προπονητή τον Σωτήρη Μωυσίδη, και η ομάδα κατόρθωσε να τερματίσει στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Γ' Κατηγορίας Εφήβων.

Η ομάδα του Μωυσίδη, παρά την ήττα της από την Αιξωνή (όπου αγωνίστηκε με πολλές απουσίες), νικώντας τα Ταταύλα εντός έδρας με 74-55, κατέκτησε την πρώτη θέση, έχοντας 14 νίκες και 2 μόλις ήττες στο απαιτητικό αυτό πρωτάθλημα. Προκειμένου να ανέβει κατηγορία όμως, θα πρέπει να δώσει αγώνες play-offs σε λίγες μέρες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και θα είμαστε μαζί τους!

Και το παιδικό όμως, με προπονητή τον Παναγιώτη Γκαναβία, βρίσκεται μία ανάσα από τα play-offs της ανόδου, αυτή τη φορά από τη Β' στην Α' Κατηγορία! Δύο αγώνες πριν το τέλος, είναι στη δεύτερη θέση, με 15 νίκες και μόλις 3 ήττες. Στους πιο πρόσφατους αγώνες του, έκανε τη μεγάλη νίκη μέσα στη Γλυφάδα με 59-65, ενώ νίκες είχε κι επί των Τραχώνων με 69-56 (εντός) κι επί του Παννεαπολικού με 63-84 (εκτός). Σε περίπτωση νίκης επί του Ρέντη, εντός έδρας, την Κυριακή 27/3, εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση!

Εξαιρετικές, επίσης, είναι και οι παρουσίες των τμημάτων των παμπαίδων και του μίνι, σε πρωταθλήματα που -πολύ σωστά- η ΕΣΚΑΝΑ, αποφάσισε ότι οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς σκορ και βαθμολογίες, θέλοντας να αποφύγει παντός είδους σωματειακές αντιπαλότητες. Οι αγώνες σ' αυτό το επίπεδο, γίνονται για τη χαρά του αθλήματος και την ευγενή άμιλλα, άλλωστε.