Μετά από σχεδόν 25 μέρες αγωνιστικής απραξίας, το ανδρικό τμήμα του Ερμή, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Τη Δευτέρα, στις 28 Μαρτίου, στις 19.45, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής, στο κλειστό της Αργυρούπολης, θα αντιμετωπίσει τη Δραπετσώνα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Γκαναβία είχε επικρατήσει με 61-64, με buzzer beater του Καβαλαράκη από το κέντρο του γηπέδου. Αυτό και μόνο, δείχνει τη δυσκολία του αγώνα, παρά την βαθμολογική απόσταση που καλύπτει τις δύο ομάδες, με τον Ερμή να είναι δεύτερος και τη Δραπετσώνα δέκατη.

Λόγω του Covid που χτύπησε τις ομάδες, βέβαια, είναι σε εκκρεμότητα τα δύο ντέρμπι κορυφής, που αναβλήθηκαν. Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31/3 στις 21.30 στην Αργυρούπολη και το εκτός έδρας ματς με τους Τράχωνες, θα γίνει την Πέμπτη 7/4, στις 20.30 στο κλειστό του Αλίμου. Ενδιάμεσα, τη Δευτέρα 4/4, θα διεξαχθεί και το τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΝΑ, στις 21.45, με τυπικά φιλοξενούμενο τον Ερμή.

Όπως καταλαβαίνετε, μέσα σε 15 μέρες θα διεξαχθούν τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια που θα κρίνουν εν πολλοίς τη φετινή χρονιά για τον Ερμή, η οποία ούτως ή άλλως, κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη, ήδη!