Εκτύπωση

Προσπάθησε, αλλά δεν άντεξε στο τέλος ο Ερμής Αργυρούπολης απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, μία ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας.

Στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΝΑ, το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 40-45, χαρίζοντας φοβερό θέαμα, με τον Ερμή να δείχνει ικανός να κυνηγήσει μέχρι τέλους το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, η άμυνα του Πρωτέα, επέτρεψε στους παίχτες του Γκαναβία να σκοράρουν μόλις 16 πόντους, (χωρίς κάποιο ιδιαίτερο επιθετικό κρεσέντο, πάντως, αφού με τη σειρά τους, σκόραραν 27) και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Αυτό όμως που είδαμε από την ομάδα του Ερμή, που έστω και για ένα ημίχρονο κοίταξε στα ίσα μία από τις καλύτερες ομάδες της Αθήνας, ήταν κάτι πραγματικά συγκλονιστικό, που δείχνει τη δυναμική της ομάδας. Διότι συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις μόνο με δυνατούς αντιπάλους.

Όπως και να έχει, πλέον η ομάδα συγκεντρώνεται στον πιο σημαντικό -μέχρι τον επόμενο- αγώνα της χρονιάς, αυτόν απέναντι στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, τη Δευτέρα 18/4, εκτός έδρας, που θα κρίνει εν πολλοίς τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ - ΠPΩTEAΣ BOYΛAΣ 56- 72

Δεκάλεπτα: 24-27, 40-45, 47-58, 56-76

EPMHΣ APΓYPOYΠOΛHΣ (Γκαναβίας, Μωυσίδης): Γρηγόρας 2, Μπαλαμώτης, Καβαλαράκης 11, Σκόνδρας 2, Παπαδάκης 11(1), Φωτόπουλος 13(3), Ξυνογαλάς, Ρετσίνας 7(1), Mαυρατζιώτου 8(1), Δέδες, Ζέγγος, Πεφάνης 2

Δείτε από κάτω, ολόκληρο το παιχνίδι, όπως το έδειξε σε ζωντανή μετάδοση το κανάλι MoschatoTavros Sporty

Στο μέτωπο των play off ανόδου, οι παίδες αγωνίζονται εκτός έδρας με την Αμφιάλη, στις 17/4, Κυριακή των Βαΐων, στις 18.00, με στόχο να καλύψει τη διαφορά των 8 πόντων με την οποί α ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουν, υπενθυμίζουμε ότι θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία, με την ηττημένο του ζευγαριού ΑΟΝΑ - Ν.Ε.Μεγαρίδας.

Οι έφηβοι, με τη σειρά τους, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες, θα αντιμετώπιζαν σήμερα, στις 20.00, στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, τον Παννεαπολικό, που είχε τερματίσει πρώτος στον άλλο όμιλο, αλλά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους αντιπάλους, ο αγώνας αναβλήθηκε...

Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!