Εκτύπωση

Δεν άντεξε τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε ο Ερμής και λύγισε στην παράταση απέναντι στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με σκορ 86-79 (κανονική διάρκεια 72-72).

Με τον Ξυνογαλά να απουσιάζει και τον Καβαλαράκη τραυματία, να μην αγωνίζονται καθόλου, αλλά και τον Φωτόπουλο να σφίγγει τα δόντια και να αγωνίζεται τραυματίας (και απροπόνητος), ο Ερμής έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, αφού ο Φωτόπουλος ευστόχησε σε μία από τις δύο ελεύθερες βολές πριν από τη λήξη και οδηγηθήκαμε στην παράταση.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκε ο Ερμής, όμως, έβρισκε πάντα το ψυχικό σθένος να βρίσκεται πολύ κοντά στο σκορ, με την πρωτοπορία να αλλάζει χέρια συνεχώς, σ' ένα εντυπωσιακό όσο και συναρπαστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. 

Παρά την ήττα, η ομάδα του Γκαναβία, κράτησε τη διαφορά του πρώτου αγώνα κι έχει προβάδισμα για τη δεύτερη θέση σε πιθανή ισοβαθμία με τον Αστέρα (όπως και με τους Τράχωνες που ακολουθούν σε απόσταση βολής). Ο επόμενος αγώνας, πια, είναι στις 9 Μαΐου, αφού υπάρχει ρεπό! Δηλαδή, πάλι πρέπει να περάσουν 20 μέρες για να αγωνιστεί ξανά... Το πρόγραμμα, δεν ευνόησε τον Ερμή φέτος, αφού τα ρεπό του ήταν αμέσως πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, με αποτέλεσμα μεγάλη περίοδο απραξίας. Αν προστεθούν οι πολλές αναβολές λόγω Covid, που προσέθεσαν κι άλλες μέρες απραξίας, αλλά και οι εβδομάδες που αγωνιζόταν συνεχώς Δευτέρα και Πέμπτη, συνθέτουν ένα αλλοπρόσαλλο παζλ, που είναι καθαρά αποτέλεσμα των συνθηκών που επικρατούν, αλλά και της κλήρωσης του πρωταθλήματος... Η ομάδα συνεχίζει δυνατά, με στόχο τη δεύτερη θέση κι έχει την εμπιστοσύνη όλων των ανθρώπων της.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 86-79

Δεκάλεπτα : 22-24, 40-40, 58-56, 72-72 ( καν αγ.) 86-79 παρατ.

ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γκαναβίας, Μωυσίδης): Μάρης 8 , Μπαλαμώτης 3(1) , Σκόνδρας 1, Παπαδάκης 1, Φωτόπουλος 15(2), Ρετσίνας 15(2), Μαυρατζιώτου 23, Δέδες 2, Γρηγόρας 11(2)