Εκτύπωση

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αμφιάλη το παιδικό του Ερμή Αργυρούπολης, αφού ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς των play off ανόδου στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, με σκορ 57-33.

Όμως, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία για άνοδο, αφού θα αντιμετωπίσει τη ΝΕ Μεγαρίδος την Κυριακή 8 Μαΐου στο κλειστό της Αργυρούπολης και το Σάββατο 14 Μαΐου στο κλειστό των Μεγάρων. Η ομάδα που θα πάρει δύο νίκες ή θα υπερισχύσει στο goal average, θα πάρει το χάλκινο μετάλλιο και την άνοδο.

Ήδη, πρέπει να πούμε, ότι το παιδικό, έχει "τρυπήσει" κι αυτό το ταβάνι του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, παρότι αποτελείται ως επί το πλείστον από παμπαίδες, δηλαδή παιδιά μικρότερης ηλικίας και είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση στον όμιλό του. Τα συγχαρητήριά μας, είναι το λιγότερο που έχουμε να δώσουμε στα παιδιά μας και το προπονητικό τους team, αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου και τους γονείς που μοχθούν ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία στους παίδες μας, αλλά και στους εφήβους που συνεχίζουν τους αγώνες τους στα play off ανόδου στη Β' ΕΣΚΑΝΑ.