Σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 14/5 στα Μέγαρα, το παιδικό του Ερμή Αργυρούπολης, δεν κατάφερε να κρατήσει την υπέρ του διαφορά των τεσσάρων πόντων που είχε κερδίσει εντός έδρας και ηττήθηκε με σκορ 63-56 κι έχασε την άνοδο στο goal average από μία ομάδα, το αντρικό της οποίας, αγωνίζεται στη Β' Εθνική.

Βέβαια, πρέπει να πούμε ότι οι πιτσιρικάδες του Γκαναβία, είχαν να αντιμετωπίσουν και μία διαιτησία που δεν τους άφησε να σηκώσουν κεφάλι, κάθε φορά που επέστρεφαν στο σκορ, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει. Το παιδικό του Ερμή Αργυρούπολης, υπερέβη τα όριά του φέτος. Μία ομάδα που αποτελείται στο συντριπτικό ποσοστό της από παμπαίδες, δηλαδή από παιδιά μικρότερα σε ηλικία (κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό σε τέτοιου είδους αγώνες) και είχε ξεκινήσει με στόχο την παραμονή της στη Β' Κατηγορία, έφτασε να τερματίσει δεύτερη στον όμιλό της, έχοντας μάλιστα σε 20 αγώνες, 16 νίκες και μόλις 4 ήττες.

Αγωνίστηκε στα μπαράζ απέναντι σε ομάδες πολύ καλές, τις κοίταξε όμως στα μάτια και τελικά έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες. Αυτό όμως, λίγη σημασία έχει. Τις εμπειρίες που αποκόμισαν απ' όλη τη σεζόν και ιδιαίτερα από τα τελευταία παιχνίδια τους, θα τις κουβαλούν σε όλη τους τη ζωή. Ναι, μπορεί τα παιδιά και όλοι στο σύλλογο να θέλαμε την άνοδο, όμως δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για την πορεία και την πρόοδό τους. Περήφανοι για το πόσο καλά παιδιά είναι, για τους γονείς τους που στάθηκαν δίπλα μας όλη τη σεζόν, τους ανθρώπους της ομάδας που μόχθησαν μαζί με τα παιδιά και φυσικά το προπονητικό team.

Παιδιά, σας ευχαριστούμε γι' αυτήν τη μαγική πορεία που είχατε όλη τη σεζόν. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχία θα έρθει του χρόνου αν συνεχίσετε να δουλεύετε με τέτοιο ρυθμό.