Προτελευταία αγωνιστική στην Α' ΕΣΚΑΝΑ και πλέον, μετά την εκτός έδρας ήττα με την αδιάφορη Ευρυάλη και η δεύτερη θέση φαίνεται να απομακρύνεται για τον Ερμή Αργυρούπολης.

Παρόλα αυτά, τη Δευτέρα 23/5, είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και το τελευταίο ματς με φιλάθλους, καθώς την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Γκαναβία, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή Περάματος, κεκλεισμένων των θυρών. Αντίπαλος, είναι τα Ταταύλα, όπως πάντα, στις 19.45, στο κλειστό της Αργυρούπολης.

Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να χειροκροτήσουμε για μία τελευταία φορά για την τρέχουσα σεζόν, την ομάδα που μας χάρισε τόσα χαμόγελα και τόσες μεγάλες στιγμές με τις σπουδαίες εμφανίσης της, τις μεγάλες νίκες και την υγεία που έβγαλε μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους στο γήπεδο. Όσοι είδαμε έστω κι ένα παιχνίδι του αντρικού φέτος, οφείλουμε ένα χειροκρότημα στα παιδιά, στο προπονητικό team και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, για την καταπληκτική τους προσπάθεια όλη την αγωνιστική σεζόν.