Ο Ερμής Αργυρούπολης, όπως είναι λογικό, μετά την καταπληκτική σεζόν της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα, ανανέωσε τη συνεργασία του με τον coach Παναγιώτη Γκαναβία. Ας δούμε τι είχε να πει ο ίδιος:

"Με χαρά κι ενθουσιασμό ,αποδεχτηκα την πρόταση ανανέωσης στο πρόσωπο μου ως προπονητής της Αντρικής ομάδας και υπεύθυνος Ακαδημιών του Ερμή Αργυρούπολης, από τους ανθρώπους της διοίκησης του συλλόγου!
Η χρόνια ήταν εξαιρετική και είμαι πολύ περήφανος για όσα πετύχαμε με τους συνεργάτες μου (Μωυσίδη, Αναστόπουλο, Λαζαρέτη) και στις Ακαδημίες, τμήματα υποδομής και αντρική ομάδα.
Όλοι μαζί, πετύχαμε 100% αύξηση παιδιών, συνεχείς δράσεις με μπασκετικές εκδηλώσεις όλη την χρονιά (3Χ3, έξτρα προπονήσεις Χριστούγεννα-Πάσχα, τουρνουά Δημοτικών Σχολείων, εσωτερικό Τουρνουά) και θα τελειώσουμε με το Basketball camp στις 15 Ιουλίου!
Στο επίπεδο Αντρικής ομάδας, ο σύλλογος αν και ήταν μια νέα και καινούργια ομάδα, πρώτη της χρόνια στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, διεκδίκησε μέχρι τα 3/4 του πρωταθλήματος την πρώτη θέση, έπαιξε ελκυστικό μπάσκετ, είχε με μεγάλη διαφορά την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως δημιούργησε προοπτική, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους αθλητές να αναδειχθούν, παρουσιάζοντας υγεία σε όλα τα επίπεδα!
Την νέα χρονιά, με οδηγό τις βάσεις οργάνωσης που βάλαμε φέτος,θα βελτιώσουμε τις συνθήκες προπόνησης (Εγκαταστάσεις, προγράμματα, αύξηση προπονητών, προπόνηση στίβου), ώστε να καλύψουμε, όλες τις ανάγκες των τμημάτων!
Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Ερμή, που από την πρώτη μέρα με αγκάλιασαν,τον πρόεδρο Καλλέργη Πλάτωνα και τον γενικό αρχηγό Τσιουράκη Νίκο,που στήριξαν αδιαπραγματευτα τις επιλογές μου, με τη βοήθειά τους και την αγάπη τους για τον Ερμή, έκαναν τη δουλειά μου πολύ εύκολη!"
Ο Ερμής Αργυρούπολης,θα είναι , κάθε χρόνο πιο δυνατός κ καλύτερος!!